Bir ilişkiye başlamadan önce hissedilen o heyecana, “Acaba o da bana karşı aynı şeyleri hissediyor mu?

Bir ilişkiye başlamadan önce hissedilen o heyecana, “Acaba o da bana karşı aynı şeyleri hissediyor mu?” sorusu sebebiyle tedirginlik karışabilir. Oysa ilişkiye başlamadan önceki bu dönemde midende hissettiğin kelebekler özgürce uçabilmeli! Bunun için de karşındaki insanın senden hoşlanıp hoşlanmadığından olabildiğince emin olman gerek! Peki; bir erkeğin hoşlandığını nasıl anlarsın, erkekler hoşlandığı kıza duygularını nasıl belli eder?

İşte, hoşlanan erkek belirtileri:

Nasıl Göründüğü Konusunda Özenli Davranır

Eğer daha önce tanıdığın birinden bahsediyorsak değişimi net bir şekilde görebilirsin! Hoşlandığın erkek, sana karşı bir şeyler hissediyorsa muhtemelen giydiklerine, saçına, kısacası nasıl göründüğüne her zamankinden daha çok dikkat eder. Tıpkı senin de birinden hoşlanırken yaptığın gibi!

Gözleri Sürekli Sende Olur

Ne zaman ona baksan, onu sana bakarken mi yakalıyorsun? Sen konuşurken uzun uzun sana bakması, kendi bir şey anlatırken seninle göz teması kurması, hatta sana kaçamak bakışlar atması… Bunların hepsi bir erkeğin hoşlanma belirtilerinden olabilir. Tabii bazı erkeklerin hoşlandıkları kadına karşı daha çekimser olabileceklerini ve göz teması kurmakta zorlanabileceklerini de unutmamakta fayda var.

Seninle Daha Çok Zaman Geçirmek İster

Sevmediğin biri ile zaman geçirmek ister misin? Kabul edelim ki kimse bu konuda pek gönüllü olmaz! İşte, tam da bu yüzden “Hoşlanan erkek nasıl davranır?” sorusunun en net cevaplarından biri tabii ki seninle zaman geçirmek istemesi, hatta bunun için fırsat yaratması. Mesela bazen ikiniz için bazen de arkadaş grubunuzun dahil olabileceği planlar yapabilir. Hatta bu birlikte zaman geçirme isteğine sosyal medya platformları da dahil olabilir. Yani sürekli sana mesaj atarsa buna hiç şaşırma!

Hakkında Sorular Sorar, Anlattıklarını Hatırlar

“Hakkında her şeyi duymak istiyorum.” diyen şarkılar boşuna yazılmamış. Sen de hoşlandığın kişi hakkında bilgi sahibi olmak istemiyor musun sanki? Senin hakkında bir şeyler öğrenmek için sık sık sorular sorması, bu doğrultuda sohbetine dahil olmaya çalışması, bir erkeğin senden hoşlandığı anlamına gelebilir.

Bu arada önemli bir ipucu daha: Anlattıklarını unutmaz, senin detay olarak gördüğün şeyleri bile net bir şekilde hatırlayabilir. Ayrıca ilgi alanlarına karşı da oldukça hassas davranabilir. Mesela sevdiğin şarkıcının konserine bilet alabilir, sevdiğin yazarın kitabını bir gün senin hiç beklemediğin bir anda sana hediye edebilir. Düşüncesi bile yüzünde gülümsemelere neden oluyor, değil mi?

Beden Dili ile de Seninle İlgilendiğini Belli Eder

Davranışlarıyla senden hoşlandığını belli ediyor ama emin ol ki onu ele veren bir şey daha var: Beden dili! Konuşurken vücudunun sana dönük olması, oturup seni dinliyorken sana doğru eğilmesi, bazı zamanlarda elini-kolunu nereye koyacağını bilememesi, iletişim kurarken senin koluna veya omzuna dokunması, sana bakıp gülmesi… Tüm bu jest ve mimikler sana olan ilgisinin bir yansıması olabilir.

Hayallerin Konusunda Seni Destekler

Belki hayata geçirmek istediğin proje, belki ne zamandır ertelediğin iş değişimi, belki de eğitiminle ilgili çok önemli bir adım… Kendini geliştirmeni sağlayacak ve bu sayede seni mutlu edecek şeyleri desteklemesi senden hoşlandığının belirtilerinden biri olabilir. Ne de olsa insan, sevdiğinin kendini geliştirip mutlu olmasını ister!

Seni Arkadaşlarıyla ve Ailesiyle Tanıştırmak İster

Tüm bu sıraladığım belirtilere ek olarak bir de tanışmamış olduğun arkadaşları ya da aile üyeleriyle seni tanıştırmak istiyorsa bu da senden hoşlandığı, hatta seninle ciddi bir ilişkiye adım atmak istediği anlamına gelebilir. Ve evet, bu çok heyecanlı!

Açılamayan erkek nasıl davranır, artık biliyorsun! Peki, sizi gelecekte nelerin beklediğini merak ediyor musun?Isabel’den yazılı kahve yorumu satın aldıktan sonra kahve fincanının fotoğraflarını uygulama üzerinden gönderebilirsin. Haydi, hemen indir, falına bakalım!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.