Ben de bu heyecanı eşinle ve ailenle paylaşmanın eğlenceli ve yaratıcı yollarını sana sıralamak için buradayım! İşte, hamilelik haberi vermek için yapabileceğin sürprizler!

Bebek haberi verme sürprizlerini araştırdığına göre hamilesin! Öncelikle seni tebrik ederim; umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Eğer hamile olduğunu yeni öğrendiysen muhtemelen şu anda mercimek tanesi kadar bir can taşıyorsun! Ne kadar büyüleyici ve heyecanlı, değil mi? Ben de bu heyecanı eşinle ve ailenle paylaşmanın eğlenceli ve yaratıcı yollarını sana sıralamak için buradayım! İşte, hamilelik haberi vermek için yapabileceğin sürprizler!

Yemek Masasına Bir Tabak Daha Koy

Aileye yeni bir üye katılıyor ve o doğduktan sonra yemek masasında da yalnız olmayacaksınız! Eşine haber vermeden güzel bir akşam yemeği hazırla ve sofrayı da o gelmeden kur. Hiç belli etmeden eşinin masaya oturmasını bekle. Sen de bu sırada mutfakta bir şeylerle uğraşıyormuş gibi yapabilirsin. Eşin masaya oturduktan sonra, aldığın bebek tabağını ve çatalını masaya koy! Bu güzel haberi vereceğin o an, eşinin mutluluğunu nasıl ifade edeceğini çok merak ediyorum doğrusu.

Dilersen eşine farklı bir sürprizle müjdeyi verebilir ve bu öneriyi aileye hamilelik haberi verme fikri olarak da değerlendirebilirsin.

Sürprizi Açıklayacağın Bir Hediye Ver

Hediye almayı herkes sever! Sen de eşine, baba olacağını bir hediye vererek açıklayabilirsin.

Eşine ayakkabı, tişört, kazak gibi bir hediye al ama hemen hediye paketi yaptırma çünkü hediye paketine ekleyeceğin bir şey daha var: Seçtiğin hediyenin bebek için üretilmiş versiyonunu almak! Diğer bir deyişle eşine aldığın hediye ile bebeğine aldığın ürünü aynı hediye paketine koyup hamilelik haberini eşine bu sayede vereceksin. Dilersen küçük bir notu ya da gebelik testini de hediye paketinin içerisine koyabilirsin.

Genişleyecek Ailenin İllüstrasyonunu Yaptır

Eşe hamilelik haberi verme fikri arıyorsan ama sıra dışı bir öneriyi hayata geçirmek istiyorsan bence bu tam sana göre! Son dönemlerde gerçek fotoğrafların illüstrasyonları oldukça popüler. Bu illüstrasyonların en önemli özelliği ise kişilerin yüz hatlarının tam olarak görülmemesi.

Eşini mutlu edecek gebelik haberini vermeden önce bir illüstrasyon sanatçısı ile iletişime geçip, ondan yardım almak gerecek. Eşinle beraber çekilmiş sevdiğin bir fotoğrafı illüstrasyon sanatçısına yollayacak ve illüstrasyona bir de bebek eklemesini isteyeceksin. Sana iletilecek illüstrasyonun çıktısını alıp bir hediye paketi içerisinde eşine verebilirsin. Ayrıca ailene hamilelik haberini vermek için de internet üzerinden bu illüstrasyonu gönderebilirsin.

Haberi Özel Bir Kupayla Çay veya Kahve Keyfi Sırasında Ver

Artık özel kupa tasarlayan pek çok yer var. Sen de bu hamilelik haberi verme sürprizinde özel olarak tasarlatacağın bir kupadan yararlanacaksın. Kupanın içine “Baba olmaya hazır mısın?” ya da “Müjde! Baba oluyorsun.” gibi bir cümle yazdır. Ardından eşinle yaptığın bir çay ya da kahve keyfinde bu kupayla servis yap! Senin hamile olduğunu hiç beklemediği bir anda öğrenecek!

Ultrason Fotoğrafını Çerçeveye Koy

Eğer evde test yaptıktan sonra bekleyebilirim diyorsan, sana önerim doktora gidip ultrasona girmen. Bu hem hamileliğin ve bebeğin hakkında bilgi almanı hem de hamile olduğunu eşine söylemen için bir sürpriz hazırlamanı sağlayacak.

Doktordan çıktıktan sonra güzel bir çerçeve al ve ultrason fotoğrafını bu çerçeveye yerleştir. Çerçeveyi evde görünür bir yere koy ve eşinin fark etmesini bekle! Dilersen çerçeveyi direkt eşine de verebilirsin.

Hamile olduğunu eşine nasıl söylersin, ailene bu müjdeyi nasıl verebilirsin anlattım. Gebelik sürecinin keyfini çıkarmanı diliyorum. Umarım her şey istediğin ve dilediğin gibi olur!

Eğer bu süreçte yaşayacaklarını merak ediyorsan, sana güzel haberler vermek için sabırsızlanıyorum. Dilersen fal baktırmak için 100 kredilik kupon kodu da satın alabilirsin, 50 kredi de benden sana hamilelik hediyesi olsun. Haydi, Kaave uygulamasında buluşalım!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.