Film izlemek, tiyatroya gitmek, bir kafede uzun uzun oturmak… Ama bir zamandan sonra bunlar da sıradanlaşabilir ve daha farklı aktivite arayışına girebilirsin. Şimdi sana önereceğim sevgiliyle yapılacak aktiviteler sayesinde mükemmel zaman geçirebilirsiniz.

Film izlemek, tiyatroya gitmek, bir kafede uzun uzun oturmak… Aşık olduğun insanla bunları yapmak elbette çok keyifli. Ama bir zamandan sonra bunlar da sıradanlaşabilir ve daha farklı aktivite arayışına girebilirsin. Bu arayıştan korkmana hiç gerek yok; bu her ilişkinin yaşadığı bir evre. Üstelik şimdi sana önereceğim sevgiliyle yapılacak aktiviteler sayesinde mükemmel zaman geçirmeniz garanti!

Atölyelere Katılın

Resim yapmayı mı seviyorsunuz, yoksa birlikte lezzetli yemekler yapıp ardından bir güzel yemeyi mi planlıyorsunuz? Küçük bir araştırma yaparak birlikte gidebileceğiniz atölyeleri keşfedebilir ve ilgi alanınız doğrultusunda bir seçenek belirleyebilirsiniz. Yemek atölyesinden resim atölyesine, seramik atölyesinden bitki bakımı atölyesine kadar pek çok alternatif mevcut; size uygun olacak bir atölye bulmakta bence hiç zorlanmayacaksınız!

Birlikte Karaokeye Gidin

Eğer bol bol gülebileceğiniz aktiviteleri seviyorsanız bence kesinlikle karaokeye gitmelisiniz. Favori şarkılarınızı söylerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak ve çok eğleneceksiniz! Bu arada bu plana arkadaşlarınızı da dahil edebilirsiniz. Kalabalık bir ekiple eğlence katsayısının artacağını düşünüyorum!

Programlara Katılın

Dijital platformlarda pek çok eğlence programı yayımlanıyor. Üstelik bu programların çoğu seyircili bir şekilde çekiliyor. Peki, sevgilinle birlikte sevdiğiniz bir programı belirleyip, ona gitmeye ne dersiniz? Biletinizi aldıktan sonra, bu planı gerçekleştireceğiniz gün için geri sayıma başlayacağınıza eminim.

Oyun Alanlarında Eğlenceyi Doruklarda Yaşayın

Korku evi, macera parkı, hatta lunapark… Birlikte unutulmaz dakikalar yaşamak istiyorsanız bence oyun alanlarına gitmek kesinlikle sevgiliyle dışarıda yapılacak aktivitelerden biri. Hatta isterseniz sevdiğiniz arkadaşlarınızı da bu plandan haberdar edip, oyun alanı maceranızı daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Birlikte Spor Faaliyetleri Yapın

Birbirinize yakın bir noktada oturuyorsanız bazı sabahlar birlikte koşuya ya da yürüyüşe çıkmak bence size iyi gelecek. Bunun dışında buz pateni yapabileceğiniz alanlara gidebilir, masa tenisi oynayabilir, bisiklete binebilir, arkadaşlarınızı da dahil edebileceğiniz takımlar oluşturup parkların sahalarında voleybol oynayabilirsiniz. Elbette bu fikirleri çoğaltmak mümkün. Hatta birlikte kaykay öğrenmek de sevgiliyle beraber yapabileceğiniz aktivitelerden biri olabilir.

Şehri Keşfedin

Verdiğim önerileri sevdiysen ama daha uygun fiyatlı bir fikir arıyorsan, şehri gezebileceğinizi söyleyebilirim. Vapura binip deniz havası almak, nereye gittiğini bilmediğiniz bir otobüse binmek ve güzel olduğunu düşündüğünüz bir durakta inmek eğlenceli olabilir. Bunun dışında şehrinizdeki müzeleri, sergileri ya da tarihi alanları da birlikte ziyaret edebilirsiniz.

Birlikte Kamp Yapın

Baş başa gideceğiniz ve doğayla buluşacağınız bir kamp fikri bence çok heyecanlı. Birlikte çadır kurmak, yemek yapmak, ateş başında sohbet etmek, yıldızları izlemek… Yıllar sonra bile hatırlayacağınız anılar biriktireceğinizden eminim.

Kendin Yap Fikirlerini Hayata Geçirin

Öncelikle şunu belirteyim: Bu birlikte yapabileceğiniz bir aktivite değil ama yaparken çok güzel vakit geçireceğiniz ve birbirinize güzel hediyeler vermenizi sağlayacak bir fikir.

Biliyorsun, internette pek çok kendin yap fikri önerisi var. Sevgilin de sen de bir kendin yap fikri belirleyin ve hangi projeyi gerçekleştireceğinizi birbirinizle paylaşmayın. Fikirlerinizi ayrı ayrı hayata geçirin ve belirlediğiniz tarihte emeğinizle yaptığınız hediyelerinizi verin! Bu bir çerçeve de olabilir, bir atkı da, el yapımı bir defter de… Tamamen size kalmış!

Sevgiliyle yapılabilecek şeyleri senin için sıraladım. Sevgilisi olan pek çok insan gibi senin de bu ilişkinin geleceğini merak ettiğini biliyorum. Haydi, Türk kahveni hazırla gel, sana bir fal bakayım ve sizi nelerin beklediğini söyleyeyim. Dilersen 100 kredilik kupon kodu da satın alabilirsin, 50 kredi de ben hediye ediyorum. Beni Kaave uygulamasında bulabilirsin!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.