Özellikle ilişkinin ilk dönemlerinde gergin hissettiğin için ya da ilerleyen dönemlerde pek çok şey hakkında halihazırda konuştuğunuz için bazı zamanlarda sessizliğe gömülebilirsiniz. Şimdi sevgiliyle konuşulacak konular neler olabilir, senin için sıralayacağım.

Mesajlaşmak, telefonda konuşmak ve buluşmak… Sevgilinle zaman geçirmeyi, onun hakkında yeni şeyler öğrenmeyi çok sevdiğini tahmin ediyorum. Ama yine de özellikle ilişkinin ilk dönemlerinde gergin hissettiğin için ya da ilerleyen dönemlerde pek çok şey hakkında halihazırda konuştuğunuz için bazı zamanlarda sessizliğe gömülebilirsiniz.

Öncelikle konu bulmakta zorlanmanın gayet normal olduğunu söylemek istiyorum. Fakat bu durumun seni gerdiğini de görebiliyorum. Bu derdine çözüm bulmak isterim. Şimdi sevgiliyle konuşulacak konular neler olabilir, senin için sıralayacağım.

Günün/Haftan Nasıl Geçti?

Farkındayım, bu oldukça sıradan bir soru gibi görünüyor ama bir konuşmaya başladınız mı emin ol ki konudan konuya geçebilir ve böylece sessizlikten uzun süre kurtulabilirsiniz. 

Burada sadece “Günün nasıldı?”, “İyi, seninki?”, “Benimki de iyi.” gibi bir iletişimden bahsetmiyorum. Karşındaki kişiden gününü ayrıntılı bir şekilde anlatmasını isteyebilir, o gün onu mutlu eden, mutsuz olmasına ya da sinirlenmesine sebep olan olayları anlatmasını isteyebilirsin. Konular hakkında yorum yapman da hem konuşmanın seyrini uzatacak hem de birbirinizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır.

Gelecek Planın Ne?

İster uzun süredir bir ilişki yaşıyor olun ister birbirinizi sadece birkaç günden beri tanıyın, bu soruya verilecek bir cevap her zaman var! Çünkü insanların her geçen gün değiştiklerini düşündüğünde, gelecek planlarının değişmesi ya da var olan hayale ulaşmak için izlenecek yolun farklılaşması çok doğal.

Sana önerim, sadece onun gelecek planlarını dinlemen değil; onun yanında olduğunu da belli etmen! Zaten bir ilişkiyi güzel ve anlamlı kılan tam da budur. Sevgiline gelecek planları ve hayalleri için destek vermen onun çok hoşuna gidecektir!

Büyük Yılbaşı İkramiyesini Kazansan Ne Yapardın?

Özellikle yılbaşı yaklaşırken pek çoğumuz büyük ikramiyenin bize çıktığını hayal ediyor ve yapacaklarımızın kabaca bir planını bile oluşturuyoruz. Peki, sevgilin neler yapardı, merak etmiyor musun?

Bu konu hakkında konuşmak her zaman zevklidir. Sevgilinin büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra yapacakları hakkında konuşmayı bitirmesinin ardından, sen de kendi planlarından bahsetmeyi ihmal etme!

Seyahat Etmeyi En Çok İstediğin Yer Neresi?

Eminim gitmeyi çok istediğin, oraya gerçekleştireceğin bir tatilin planını yapmaktan bile mutluluk duyduğun bir şehir ya da ülke var. Sevgilinin de var! Sevgili ya da flörtle konuşulacak konulardan biri de işte bu!

Ona hayalini kurduğu destinasyonu sor! Çok heyecan verici bir konuşma olacağından şüphen olmasın. Ayrıca dilersen buraya birlikte gittiğinizi de düşünebilir ve birlikte hayal kurabilirsiniz. 

En Sevdiğin Şarkıcının En Sevdiğin 5 Şarkısı Nedir?

Belki sevgiliyle mesajlaşacak belki de telefonda konuşacak bir konu arıyorsun. Listeleme her zaman işe yarar! Sevgilinden en sevdiği şarkıcının en beğendiği 5 şarkıyı, izlemekten vazgeçemediği 5 filmi, onu en etkileyen 5 kitabı sıralamasını isteyebilirsin. Ben sadece örnek verdim, daha liste yapabileceğiniz pek çok konu var!

Evcil Hayvanın Var mı/mıydı?

“Sevgilimle konuşacak konu kalmadı.” diyorsan evcil hayvanlar hakkında konuşabilirsiniz. Daha önce bunun hakkında konuşmuş olsanız da evcil hayvan konusu hiç tanımadığın biriyle bile uzun süre sohbet etmeni sağlayacak bir konu. Ne de olsa evcil hayvanlarla ilgili yaşanan anılara girildiğinde anlatılacak çok şey var!

Burcun Ne? Burçlar Hakkında Ne Düşünüyorsun?

İster kız arkadaşla ister erkek arkadaşla konuşacak konu arıyor ol, burçları mutlaka değerlendirmeni öneririm. Onun burcunu, burcunun hangi özelliklerini taşıdığını, burçlar hakkında ne düşündüğünü, en sevdiği ve en sevmediği burcu, özellikle ilişkinin ya da flörtün ilk dönemlerinde sorabilirsin. Sen de kendini anlatırsın ve konuşma güzelce sürer gider!

Sevgiliyle ne konuşulur, sana birkaç fikir verdim. Bu arada konu burçlardan açılmışken sevgilinle olan burç uyumuna da mutlaka bakmanı öneririm. “Uyum Testi” için Kaave uygulamasında buluşalım! İlişkinizle ilgili neler olup bitecek merak ediyorsan kendine güzel bir Türk kahvesi hazırla 100 kredilik kupon kodunu al 50 kredi de benden olsun. Sonra falını bana yolla, sizinle ilgili anlatacaklarım var. Beni nerede bulacağını biliyorsun.

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.