Fal bakmaya veya baktırmaya ilgi duyuyorsan ama telvenin fincanda oluşturduğu sembollerin anlamlarını bilmiyorsan üzülme. Şimdi sıralayacağım falda en çok çıkan işaretlerin anlamları sayesinde, sen de kahve falı yorumu konusunda kendini geliştirebileceksin!

Türk kahveni hazırladın, içip bir güzel keyfi yaptın, hatta belki de onu yudumlarken tüm yorgunluğunu attın. Yoksa sen de kahve sonrasında falsız yapamayanlardan mısın? Fal bakmaya veya baktırmaya ilgi duyuyorsan ama telvenin fincanda oluşturduğu sembollerin anlamlarını bilmiyorsan üzülme. Şimdi sıralayacağım falda en çok çıkan işaretlerin anlamları sayesinde, sen de kahve falı yorumu konusunda kendini geliştirebileceksin!

Kahve Falında Kalp

Falda kalp çıkması; ilişkisi olmayanlar için aşkın bulunması, ilişkisi olanlar veya evliler için ise aşklarının daha güzel bir noktaya taşınacağını ifade eder. Yani falında kalp gördüysen aşk dolu günlere hazır ol!

Kahve Falında At

Kesin duymuşsundur; at murattır! Falda at görmek bekarlar için güzel bir ilişkiye başlama durumu olarak yorumlanır. Fakat elbette diğer dilekler de at göründüğünde gerçekleşebilir. Falda şahlanmış bir at görmek ise kısa sürede dileklerine ulaşacağını ve hayatının güzel bir döneminin başladığını sembolize eder.

Kahve Falında Yılan

Üzgünüm ama fincanda yılan şekli gördüysen sana pek iyi haberler veremeyeceğim. Çünkü falda yılan görmek sinsi ve zarar verebilecek bir düşman anlamına gelir. Bunun yanı sıra falı bakılan kimsenin zor bir süreçten geçebileceği olarak da yorumlanır.

Kahve Falında Yol

Falda yol görmek birden fazla anlama gelebilir. Bu aslında yolun nasıl çıktığıyla da ilgilidir. Eğer falda sadece yol görüyorsan, bu uzun süredir beklediğin haberi yakın zamanda alacağına işaret eder. Yol kapalıysa dileğinin gerçekleşmesi için zaman var ya da sana verilen sözler tutulmayabilir gibi anlamlara gelir. Yol ayrımı ise hayatında yepyeni bir döneme başlayacağının habercisidir.

Kahve Falında Balık

Falda en çok görülen sembollerden biri olan balık, olumlu yorumlanır. Balık; maddi olarak güçleneceğine, işinde ya da okulunda başarılar elde edeceğine delalettir. Ayrıca falda balık görmek, aşk hayatındaki olumlu gelişmelere de işaret edebilir.

Kahve Falında Kuş

Falda kuş görmek, güzel bir haber alınacağını belirtir. Eğer kuş fincan ağzına yakın bir noktadaysa bu haberin kısa sürede geleceği, fincanın dibine doğru ise alınacak haberin daha zamanı olduğu anlamına gelir.

Kahve Falında Kaplumbağa

Falda kaplumbağa çok istediğin bir şeyi azimli bir şekilde çalışma sonrasında elde edeceğini ve bu sayede güzel haberler alabileceğini ifade eder. Aynı zamanda falda kaplumbağa görmek maddi-manevi zorlukların üstesinden gelineceğini belirtir.

Kahve Falında Deve

Eğer falda deve gördüysen bu, maddi ve manevi desteği olacak bir kısmet olarak yorumlanır. Ayrıca deve, ev ya da araba gibi bir mal alacağına da işaret edebilir.

Kahve Falında Geyik

Geyik, falda olumlu yorumlaması olan sembollerden biridir. Falda geyik görmek; güzel bir geleceğe, yeni ve başarılı bir işe başlamaya ya da onay beklenen bir işin kabul olması anlamlarına gelir.

Kahve Falında Köpek

Falda köpek görmek, yaşanan zorlu süreçlerin biteceği anlamına gelebileceği gibi yakın bir arkadaştan yardım görmek ya da ona destek vermek manasına da gelebilir. Bu destekler maddi veya manevi olabilir.

Kahve Falında Kedi

Her ne kadar kedileri çok sevsek de falda kedi sembolü pek olumlu bir anlam taşımaz. Kedi, beklenmedik birinden umulmadık bir zamanda zarar görme ihtimali olduğunu ve nankörlükle karşı karşıya kalınabileceğini belirtir.

Kahve Falında Kanat

Falda kanat görmek farklı anlamlara gelebilse de tüm yorumları güzeldir. Kanat sembolü; güzel bir seyahate çıkılabileceğine, zorlu günlerin geride bırakılıp ferahlığa kavuşulacağına, büyük işler başarıp şöhret kazanılacağına delalettir.

Kahve falında çıkan şekillerin anlamlarını seninle paylaştım. Tabii sadece bu sembollerin anlamlarını bilmek kahve falı yorumlama konusunda yeterli olmayabilir. Çünkü sembollerin fincanın neresinde yer aldığı, başka hangi sembollerle bağlantısı olduğu gibi detaylar da kahve falı bakabilmek ve doğru bir yorumlama yapabilmek için önemli.

Eğer işi uzmanına bırakmak istersen, Isabel’le birlikte falına bakmak için Kaave uygulamasında seni bekliyoruz! Kahve keyfini katlamak için Kaave 2’li Türk Kahvesi Fincan Takımı siparişi ver, kahven de benden olsun. Türk kahveni iç ve falını kapat, Kaave uygulamasına gel. Fincanın soğuyunca fotoğraflarını çekip Isabel’e yolla!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.