Dünya evine girmek için yalnızca sade bir nikah töreni yapmayı düşünüyorsan ve bunun için gelinlik giymek istemiyorsan sen de nikah elbiselerini değerlendirebilirsin.

Partnerinle aynı filmleri, şarkıları seviyor ya da benzer aktiviteleri yapmaktan hoşlanıyor olabilirsin. Fakat ister flörtün, ister nişanlın hatta eşin olsun bazı zamanlarda “Acaba ne kadar uyumluyuz?” sorusunun cevabını merak edebilirsin. Astroloji, hayatın pek çok alanında olduğu gibi bu soruya da cevap verebilir!

Aşkta en uyumlu burçlar hangileri sıralamadan önce elementleri hatırlamak faydalı olabilir. Sana önerim, elementleri daha yakından tanıman için aşağıdaki yazılara göz atman. Çünkü aslında, “Hangi burçlar çift olabilir?” sorusunun cevabı biraz da elementlerde saklı. Aynı element sınıfında olan burçlar birbirleriyle iyi anlaşırlar; bunu unutmamalısın!

Koç, Aslan, Yay: Ateş Elementi Burçları ve Özellikleri

Boğa, Başak, Oğlak: Toprak Elementi Burçları ve Özellikleri

Yengeç, Akrep, Balık: Su Elementi Burçları ve Özellikleri

İkizler, Terazi, Kova: Hava Elementi Burçları ve Özellikleri

Gel şimdi aşk hayatında uyum yakalayabileceğin burçları sıralayayım.

Koç Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Eğlenceli, liderlik yapmaktan hoşlanan ve yeniliklerden korkmayan bir burç olan Koç’un en iyi anlaşabileceği burçlar yine kendisi gibi ateş elementi olan Aslan ve Yay burçları.

İkizler ve Kova ise Koç burcunun anlaşabileceği diğer burçlar. Eğlenceli, konuşkan ve bilgiye olan aşkıyla bilinen İkizler ile Koç’un konuşacağı çok şey olacaktır! Kova ise Koç burcunun dışa dönük, özgürlükçü yapısı ve özgün fikirleri ile uyum sağlayabilir.

Boğa Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Toprak elementi burçlarından olan Boğa için en uyumlu burçlar, aynı elementten olduğu Başak ve Oğlak olabilir.

Bu burçlar dışında Boğa’nın yüksek uyum yakalayabileceği burçlar ise su elementi burçları olan Yengeç, Akrep ve Balık! Yengeç burcu Boğa burcunun aileye verdiği değeri anlayabilir, Balık burcu hayal gücüyle Boğa’ya ilham olabilir, Akrep burcu ise Boğa’nın aşk anlayışına benzer bir anlayışa sahiptir.

İkizler Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Hava elementi burcu olan İkizler’in en iyi anlaşabileceği burçlar, benzer özelliklere sahip olan Terazi ve Kova burçları.

İkizler burcu aynı zamanda ateş elementi ile de hem aşk hem de arkadaşlık anlamında güzel bir ilişki kurabilir. Özellikle Aslan ve Koç burçları enerjik, konuşkan, dışa dönük ve eğlenceli yapılarıyla İkizler insanına uygun bir partner olarak görülebilir.

Yengeç Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Diğer su elementi burçları olan Akrep ve Balık, Yengeç burcu ile son derece uyumlu bir ilişki yaşayabilir.

Bu burçların yanı sıra Yengeç burcu; aile yapısına öncelik veren Boğa ile, düzene önem veren Başak ile ve kendisinin eksik yönlerini tamamlayabilecek Oğlak ile de keyifli bir ilişki yaşayabilir.

Aslan Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Aslan burçları, Koç ve Yay ile güzel arkadaşlıkların yanı sıra güzel ilişkiler de filizlendirebilir.

Her zaman ön planda olmayı ve bulunduğu ortamda parlamayı seven Aslan, ilişkilerde de önceliklendirilmek ister. Onun bu isteğini gerçekleştirebilecek ve birlikte eğlenebileceği burçlar arasında ise Terazi ve İkizler burçları var.

Başak Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Toprak elementinde yer alan diğer burçlar olan Boğa ve Oğlak, Başak burçlarının en iyi anlaşabileceği burçlar arasında yer alıyor.

Akrep ve Yengeç ise Başak burçlarıyla düzenli ve uzun soluklu bir ilişki kurabilecek diğer burçlar.

Terazi Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Terazi burcu, diğer hava elementi burçları olan İkizler ve Kova burçlarıyla çok iyi anlaşır. Hatta öyle ki Teraziler, bu burçlardan biriyle sevgili olduklarında ruh eşlerini bulmuş gibi hissedebilirler.

Eğlenmeyi ve sanatsal aktiviteleri çok seven Terazi burçlarına uyum sağlayacak diğer burçlar ise enerjileri ile bilinen Aslan ve Yay burçları!

Akrep Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Hiç belli etmeseler de oldukça duygusal, ailesine düşkün ve sezgileri güçlü olan Akreplerin en iyi anlaşabileceği burçlar, Yengeç ve Balık burçları.

Akrep burçları aynı zamanda Başak, Oğlak ve Boğa burçlarının mantıklı yaklaşımını da sevebilir ve bu burçlarla güzel bir ilişki yaşayabilirler.

Yay Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Aslan ve Koç burçlarıyla eğlenceli ve bir o kadar da tutkulu bir aşk yaşayabilecek olan Yay burçları aynı zamanda Boğa, İkizler ve Kova burçlarıyla da dengeli bir ilişki kurabilirler.

Oğlak Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Mantığın burcu olarak bilinen Oğlak için en uyumlu olabilecekleri burçlar hiç kuşkusuz ki Boğa ve Başak!

Oğlak burçlarının anlaşabileceği diğer burçlar arasında ise Akrep var. Diğer su elementi burçları olan Yengeç ve Balık ile de iyi anlaşsa da bu burçlar bazı zamanlarda Oğlak için fazla duygusal gelebilir.

Kova Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Keşfetmeyi ve özgün olmayı seven bir burç olan Kova’nın en iyi anlaşabileceği burçlar, onu en iyi anlayabilecek olan İkizler ve Terazi.

Ateş elementi burçları olan Koç ve Yay ise enerjik yaklaşımları ile Kova burçlarının hayatına renk katabilir, onları tamamlayabilirler.

Balık Burcunun En Uyumlu Olduğu Burç

Güçlü hayal gücü ve yoğun duygusal yapısıyla bilinen Balık burçları için Yengeç adeta bir ruh eşi! Yengeç burcunun dışında Boğa burcu da Balıklar için uyumlu bir eşleşme olabilir.

Hangi burç hangi burçla iyi anlaşır anlattım fakat aslında bu konuda net bir cevap verebilmem için burç uyumu yüzdesine bakmam faydalı olacak! Hemen Kaave uygulamasına gel, kendinin ve partnerinin doğum tarihlerini gir, burç uyumu hesaplaması yapıp ne kadar iyi anlaşabileceğinizi söyleyeyim!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.