Aşkı tüm sokaklarda hissedebildiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü’ne çok az kaldı. Aşka adanmış bu özel günü, herhangi bir günü kutlamaktan ziyade sevdiğini mutlu edebileceğin bir gün olarak görebilirsin. Eşin ya da sevgilinle hayat koşuşturmasından dolayı çok sık birbirinize vakit ayıramıyor olabilirsiniz. Bu nedenle her yerde aşk dolaşan bugünü es geçmeyelim derim. 

Her yer kalpler ve aşk sözcükleriyle doluyken akıllarda tek bir soru “Sevgililer Günü’nde ne hediye almalı?” Sevdiğini mutlu edecek hediyeyi bulmak bazen zor olabilir. Hiç telaş etme; , Sevgililer Günü hediyesi konusunda ikinize de yardımcı olmaya geldim. Şimdi hediye konusundaki seçeneklere birlikte bir göz atmaya ne dersin? İlk olarak kadınlara ne hediye alabiliriz değerlendirelim.

Kadınlara Sevgililer Günü’nde Ne Hediye Alınır?

Bu yazıyı okuduğuna göre heyecanlısın ve sevdiğin kadına nasıl bir hediye alacağını bilemediğin için uzun uzun düşünüyorsun. Şimdi, sıra senin seçebileceğin ürünlere geldi. Kız arkadaşın, almak istediği hediyeyle ilgili daha önce sana ipucu vermiş olabilir. Bunu bir düşün. Bir de yakın kız arkadaşlar hediyeler arasında doğru hedefi seçmeni sağlayabilir. Tabii bu aranızda bir sır! 

Şık ve Güzel: Kolye 

Sevgiline değerli hissettirebilecek en anlamlı hediyelerden birisi şık bir kolye. Kız arkadaşının tarzına uygun bir kolye seçebilirsin. Bunun için de daha önce taktığı kolyeler sana ilham verebilir. 

Daha özel bir hediye arıyorsan sana 925 ayar gümüş & antik altın kaplamalı burç kolyelerimi önerebilirim. Her burç için farklı tasarlanmış bu kolyelerden biri eminim kız arkadaşını çok mutlu edecek. 

Anılar Her Daim Özeldir: Fotoğraf Albümü

Çektiğiniz fotoğraflar sadece dijitalde kalmasın. Basılı olarak gözünüzün önünde de dursun. Biraz nostaljik ama her daim kalıcı. Birlikte paylaştığınız güzel anların fotoğraflarını bir albüm haline getirip ona hediye etmek çok anlamlı ve çok özel olabilir. Albüm için özenle seçtiğin fotoğrafların altlarına bir iki cümle de yazabilirsen, en iyi erkek arkadaş ödülünün sahibi bu sene sen olabilirsin!

Sevgi Emek İster: Saksı Çiçeği 

Sevgilin çiçekleri seviyorsa, evinde onlara yer açıyor ve ilgilenmekten keyif alıyorsa ikinizi hatırlatacak bir çiçek almaya ne dersin? Daha tomurcuklanmamış, onun emek harcayarak büyütebileceği bir saksı çiçeği alabilirsen ilişkiniz için de değerli bir adım atılmış olabilir. Çiçeklere şöyle bir bakıp ikiniz için de anlamlı bulduğun bir tanesini seçebilirsin. Çiçeğe nasıl bakması gerektiğini anlatacağın küçük notta ona sevgi sözcüklerini de bırakabilirsin.

Erkeklere Sevgililer Günü’nde Ne Hediye Alınır?

Erkek arkadaşına yapacağın herhangi bir sürpriz düşüncesi seni heyecanlandırıyor mu? Ne şanslı adam! Görüşeceğiniz günü iple çekerken bir yandan da sevgilini mutlu edecek hediye seçme fikri seni yormasın. “Sevgiliye ne hediye alınır?” sorusunun cevabında anılar, konuşmalar senin ilk yardımcın. Sonrasında ben devreye giriyorum. Almayı çok istediği bir şey var mıydı? İlk olarak bu konuya yoğunlaşabilirsin. İnsan bazen “keşke” dolu cümleler kuruyor. Bu cümleleri hatırlamaya çalışmanda fayda olacaktır. Erkeğe hediye seçmek zor diye düşünme. Dilersen bu özel gün için ona seni yanında hissedebileceği tarzda hediyeler seçebilirsin.

Her Zaman Bir Klasik: Kol Saati

Erkeklerin genel olarak taşımayı sevdiği aksesuar olan kol saati, Sevgililer Günü için güzel bir hediye seçeneği olabilir. Bu konuda dikkat edilmesi gereken nokta ise sevgilinin tarzına uygun olanı bulabilmektir. Klasik giyinen bir erkek arkadaşın varsa şık ve tarzına uygun deri ya da metal kordonlu bir saat seçebilirsin. Daha spor bir tarzı varsa ve renklerden de kaçmıyorsa biraz renkli tercihlerde bulunabilirsin.

Bu tarz ürünler kişiselleştirilebiliyor. Saat kasasının arkasına özel bir tarih ya da isimlerinizi yazdırabilirsin. Yanına ekleyeceğin küçük bir not da hediyeni çok daha anlamlı kılabilir.

Sevdiceğin Üşümesin Diye: Mont 

Hala kış aylarındayız. Sevgilinin içini sen ısıtıyorsun, dışını da aldığın kışlık ürünler ısıtsın! Bütçene ve sevgilinin tarzına uygun bir mont ile onu mutlu edebilirsin. Özellikle ihtiyacı olduğunu biliyorsan hiç düşünmemelisin. Cebine de küçük bir not bırakmayı unutma. Hiç beklemediği bir anda bulsun ve mutlu olsun.

Her Zaman Aynı Sıcaklıkta: Termos

Sevgilin çay – kahve bağımlısıysa ve termosu da yoksa ona güzel bir termos alabilirsin. Yazın soğuk içeceğini muhafaza etsin, kışın sıcak içeceğini soğutmadan yanında taşıyabilsin. Termos seçeneklerinde de kişiselleştirme yapılabiliyor. Termosun çok görünmeyen bir yerine ikinizden minik bir iz bırakabilirsin.

Sevgililer Günü’nde sevgiline alabileceğin hediye önerilerimi paylaştım. Bu heyecana ortak olduğum için çok keyiflendim. Bu ilişki için benim de söyleyeceklerim var! Dilersen Kaave 2’li Türk Kahvesi Fincan Takımı siparişi ver, ikinizin kahveleri benden olsun. Türk kahveni iç ve falını kapat, Kaave uygulamasına gel ilişkinizi nelerin beklediğini anlatayım!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.