Havalar ısındıkça güneşin enerjisini daha çok hissediyor ve için de kıpır kıpır olmaya başlıyorsa bu durumu gardırobuna da yansıtmak isteyebilirsin. Etekler, şortlar, keten gömlekler… Tarzına uygun farklı kombinler oluşturabilmek için mükemmel bir zamanlama diyebiliriz! Peki, bu kombinleri nasıl yaratabiliriz?

Bazen bir dokunuşla tüm kombininin havasını değiştirebilirsin. Gündüz ya da gece, ne zaman dışarıya çıkmayı arzularsan kombini tamamlamak, havanı değiştirmek için kullanacağın aksesuarları bulma konusunda sana tavsiyeler vermek istiyorum. İşte, bahar ve yaz aylarında kullanabileceğin aksesuarlar:

1. Sportif ve İki Renkli Güneş Gözlükleri: Tarzına Özel

Güneş gözlüğü artık her mevsim kullanılan aksesuarlar arasında yer almaya başladı. Birçok farklı modeli bulunan bu moda aksesuarlarını kışın kullanmasak da olabilir ama bahar ve yaz ayları güneş gözlüklerinin kullanımı için en uygun zamanlar diyebiliriz! Bu sezon, aksesuar trendlerinde sportif duruşlu güneş gözlükleri ön planda yerini alıyor. “Benim tarzıma uygun değil.” diye düşünüyorsan duruşunda fark yaratabilecek iki renkli güneş gözlüklerini de tercih edebilirsin. 

2. İnci ve Zincir Kolyeler: Çabasız Şıklık

İnci Zincir Kolyeler

Artık inci kolye takmak için saten elbiselere ve davetlere gerek kalmadığını görüyor olabilirsin! Günlük hayatta da ister crop-top ile ister yazlık elbiseyle birlikte inci takılarını kombinleyerek kullanabilirsin. Peki ya zincir kolyeler; onlar kıyafetimize ne kadar farklı ve hoş bir tarz katıyor öyle değil mi? Giyilen beyaz basic tişörtleri bile bir anda şık bir hale getiren zincir kolyeleri, takılarının arasından eksik etmemeni öneririm. Ayrıca 925 Ayar Gümüş & Antik Altın Kaplamalı burç kolyelerimden birini seçerek de kombinini tamamlayabilirsin.

 

3. Renkli Akrilik Yüzükler: Yüzükte Renkli Dönem

Son dönemlerde cıvıl cıvıl, rengarenk asimetrik yüzüklerin bahar ve yaz aksesuarlarının vazgeçilmezi olduğunu gözlemliyorum. Bu yüzükler özellikle kıyafetlerden farklı renk ve tonlarda kullanıldığında kombinlere farklı bir hava katabiliyor. Sen de bu değişik yüzüklerden edinerek, tarzında daha şık bir görünüm elde edebilirsin.

4. Platform Topuklular: Hem Rahat Hem Şık

Platform topuklu ayakkabılar uzun yılların ardından bu sezon yeniden ilkbahar yaz moda koleksiyonlarında yerini almaya başladı. Bir yandan daha uzun boylu görünmeni sağlarken, ayağının da rahatını düşünen ve kullanımı kolay olan bu ayakkabıları günlük yaşamında tercih edebilirsin. Böylece günlük yaşamında hem rahatını düşünürken, hem de tarzına şıklık katarak tüm gözleri de üzerine çekebilirsin. Bir taşla iki kuş!

Platform Topuklular

5. Bel Zinciri & Vücut Kolyesi: Plajların Gözdesi

Bel zinciri ve vücut kolyesi son zamanların en şık aksesuarları arasında yer almaya başladı. Bu aksesuarlar sadece plajlarda değil, günlük kullanımda özellikle crop-top ya da dekolte seçimlerle birlikte muhteşem bir uyum sağlıyor. Fazla aksesuar kullanmayı tercih etmiyorsan, bu yaz kombinine şıklık katmak için sadece bel zinciri ya da vücut kolyesi takman yeterli olacaktır.

6. Tote ve Örgü Çantalar: Her Şeyi Çantamıza Topladık

Tote çanta için, omuz hizasında taşınabilen geniş alışveriş çantası adını da kullanabiliriz. Anahtar, cüzdan, bilgisayar… İhtiyacın olan ne varsa yanında taşıyabilmek için bu çanta modeli oldukça uygun ve kullanışlı diyebilirim. Üstelik kombinine de spor bir şıklık katabilir.

Uzun ve rüzgarda uçuşan elbisenle sahildesin, kolunda örgü bir çanta…  Özellikle bahar ve yaz aylarında tercih edebileceğin örgü çantalar bu sene de sade ve şık bir tarz yaratmanda sana yardımcı olabilir.. Kıyafetlerinde hem yalın, hem de şık ve zarif kombinler oluşturmayı seviyorsan, dolabına örgü çantaları da eklemeni öneririm.

Tote Bag ve Örgü Çantalar

Bu yaz kıyafetlerini en iyi şekilde tamamlayacak ve seni gerçekten stil sahibi hissettirecek bu aksesuarlardan ilham alarak kombinlerini oluşturabilirsin! 

Bahar ve yaz aylarında kullanabileceğin aksesuarlarla ilgili önerilerimi sıraladım. Şimdi kombininini tamamlayacak aksesuarlardan birini seçerek dışarıda dikkatleri üzerine çekebilirsin. Dışarı çıkmadan önce ise 100 kredilik kupon kodunu al, 50 kredi de benden olsun. Sonra Kaave uygulamasında falına bakayım, sen de gideceğin yerde seni bekleyen sürprizleri öğren!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.