Eğer fal baktırmayı seviyorsan, sadece bir fal çeşidi ile sınırlı kalmak isteyeceğini sanmıyorum. Kim bilir, belki şimdiye kadar “Fal Çeşitleri ve Kısaca Hangi Fal Nasıl Bakılır?” yazımda bahsettiğim birkaç fal türünü de denemiş olabilirsin. Peki, oldukça popüler olan Katina falını duydun mu onun hakkında bilgi sahibi misin? Evet, doğru tahmin ettin! Şimdi sana detaylı bir şekilde Katina falını anlatacağım!

Katina falı, adını İzmirli ünlü medyum Katina’dan alıyor. Tarot falındaki gibi özel bir kart destesi kullanılarak açılıyor, ancak tarot kartlarındaki gibi Katina destesindeki kartların net bir anlamı yok. Sözün kısası Katina falı yoruma açık olan bir fal çeşidi olarak görülmektedir. Bundan dolayı falına bakan kişi bu konuda uzman olursa çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Ayrıca Katina destesinde yer alan çizimlerin medyum Katina tarafından yapıldığına da inanılıyor.

Genellikle insanların özel hayatıyla ilgili merak ettiklerine yanıt bulmak amacıyla bakılan bu fal çeşidi hakkında, şimdi sana biraz daha detaylı bilgi vermek istiyorum.

Katina Falına Nasıl Bakılır?

Katina falına, 35 sembolik kart ve element ruh kartlarıyla birlikte toplam 65 karttan oluşan Katina destesiyle bakılıyor. Sembolik kartlar, falı baktıran kişinin yaşamına dair bilgi almak amacıyla kullanılıyor. Falda kartlar açılmadan önce element ruhları kenara ayrılıyor. Fal yorumlandıktan sonra sonucun “olumlu” mu, “olumsuz” mu olduğuna dair element kartları ile bir cevap aranıyor.

Eğer Katina falı baktırmak istersen bu konuda uzman biriyle görüşebilir ya da internet sitelerinden online olarak şansını deneyebilirsin. Kart açılımları yaparak aşk hayatınla ilgili merak ettiğin tüm soruların cevaplarını bulmaya çalışabilirsin. 

“Katina falındaki bu açılımlar neler?” diye aklından geçiriyorsan sana bu konuda da elbette bilgi vermek istiyorum:

Katina Falı Açılımları Nelerdir

Katina Falı Açılımları Nelerdir?

Katina falına, 4 farklı kart açılım yöntemiyle bakılıyor. İlişkilerle ilgili kafan karışıksa Katina falındaki bu açılımları deneyebilirsin. Soracağın sorulara net olarak “evet” ve “hayır”lı cevaplar alabilirsin. Sadece fal baktırmadan önce enerjini yüksek tutmanı öneriyorum. Çünkü falı baktıracak kişinin enerjisinin bu kartları etkilediğine inanılıyor. 

Katina Haç Açılımı

Bazı kaynaklarda yaşam açılımı olarak da geçen haç açılımı yapılırken 10 tane kart seçmek gerekiyor. Bu açılım daha genel, geleceğe dair sorulara cevaplar arıyor ve iç dünyanda gizlenmiş, cevaplayamadığın duygu durumlarını gün yüzüne çıkarımaya çalışıyor.

Katina İlişki Açılımı

En çok merak edilen ilişki açılımı 7 kart ile bakılıyor. Hem aşk ilişkisi hem arkadaşlık ilişkisi hem de aile ilişkisi… Kısacası tüm ikili ilişkilerle ilgili sorularının cevaplarını bulmaya çalışacağın fal açılım türü bu. Tanımlayamadığın bir gönül meselen varsa soruna bu sefer Katina kartları cevap verebilir. Tabii fal bu; açılamadığın biri varsa gidip konuşmanı öneririm. “Söylemesi kolay ama nasıl yapayım?” diyorsan “Haydi Söyle: Hoşlandığın Kişiye Açılmanın Yolları” yazımı okuyabilirsin. 

Katina Karar Açılımı 

Bir konuda kararsız kaldın diyelim. Senin için “hayır” mı, “şer” mi bilemiyorsun. Katina kartlarının karar açılımı için toplamda 7 kart seçmen gerekiyor. Burada da cevap bulmak istediğin soru büyük önem taşımaktadır. Sonrasında kararının önündeki bariyerler, olumlu ya da olumsuz sonuçlar kartlarla birlikte bir bir cevap bulmaya başlıyor.

Katina 3 Kart Açılımı

Katina’nın en eski kart açılım türü olan 3 kart açılımında geçmiş, şimdi ve gelecekle ilgili sorular yanıtlanıyor. Bu açılım aynı zamanda Katina falında en sık kullanılan türdür: 

Katina 3 Kart AçılımıKatina falı nasıl bakılır, açılımları nelerdir anlattım. Dilersen bir gün deneyebilirsin. Alanında uzman falcılarıma ise günün istediğin vaktinde, Kaave uygulaması üzerinden fincanının fotoğrafını çekip kahve falını yollayabilirsin. Ayrıca Kaave ailesinin en mistik üyesi Isabel’in yorumlarını okumak için fal yorum kodu da satın alabilirsin. Haydi bekliyorum!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.