Dünya evine girmek için yalnızca sade bir nikah töreni yapmayı düşünüyorsan ve bunun için gelinlik giymek istemiyorsan sen de nikah elbiselerini değerlendirebilirsin.

Dünya evine girmek için yalnızca sade bir nikah töreni yapmayı düşünüyorsan ve bunun için gelinlik giymek istemiyorsan sen de nikah elbiselerini değerlendirebilirsin. Hiç merak etme; o kadar şık nikah elbiseleri var ki gelinliği aratmıyor! Nikah elbisesi modelleri arasında tarzına uygun bir alternatif bulacağından hiç şüphen olmasın.

Haydi, bu özel gününde giyebileceğin sade ve şık nikah elbiselerine göz atalım!

Danteller, işlemeler, hatta belki de pullarla hareketlendirilmiş dar bir beyaz elbise, hayalindeki gelin elbisesi olabilir! Üstelik sırt, göğüs veya göbek dekoltesiyle daha dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsin. Hatta dilersen tek parça bir elbise yerine büstiyer ile uzun ya da kısa etekli bir takım da tercih edebilirsin!

Helen model gelinlikler kadar Helen model elbiseler de gelinlerin gözdesi! Uygun fiyatlı, kolay bulunabilir, farklı renk ve detay seçeneklerine sahip uzun bir nikah elbisesi arıyorsan kesinlikle bu modeli tercih edebilirsin. Az çiçekle oluşturulmuş ince bir buket ve ince bir zincir taç ile bu gelinliği kombinleyebilirsin.

Uzun nikah elbisesi mi, kısa nikah elbisesi mi seçeceğine karar veremiyorsan ve şık, gençliğine vurgu yapabilecek, hareketli bir alternatifi nikah elbisesi olarak tercih etmek istiyorsan kumaş ve tülü buluşturan bu elbiseleri seçebilirsin. Kumaş bölümü genellikle kısa olan ve kumaş üzerinden uzayan tülle tasarlanan bu elbiseler özellikle açık hava organizasyonları için biçilmiş kaftan. Çiçek bir taç ise bu elbisenin doğal şıklığını katlayabilir!

“Çok sade bir nikah elbisesi istiyorum.” diyenlerdensen kesinlikle kalem gelin elbiselerini değerlendirmelisin. Genellikle diz altında olacak şekilde tasarlanan bu elbise modelleri adeta sade ve şık kelimelerinin birleşimini en güçlü şekilde yansıtıyor. Toka, şapka, çiçek gibi gelin aksesuarları ile elbisenin şıklığına şıklık katabilirsin. Bu arada gelin makyajında da sadelikten yana olmanı öneririm. Ayrıca dilersen “Nikah Mevsimi Geldi: Gelin Makyajı Nasıl Olmalı?” başlıklı yazımı okuyarak yüz şekline uygun gelin makyajı önerilerine de ulaşabilirsin.

Sade ama bu özel güne yakışacak bir gelin elbisesi arıyorsan bence dantelli gelin elbiseleri tam sana göre! Dilersen tamamen dantellerle süslenmiş bir elbise, dilersen de dantelleri sadece etek uçlarında ve kollarda olan bir model tercih edebilirsin. Elbisen çok sade ise gelin çiçeğinde ya da ayakkabında elbise ile kontrast bir renk seçmen de şık bir şekilde dikkat çekmeni sağlayabilir.

Son yılların oldukça havalı bir trendi ile seni tanıştırmak istiyorum: Nikahta takım elbise giymek! Sıra dışı, değil mi? Gelinler için özel üretilen ve genellikle beyaz olan takım elbiseler, içe giyilen büstiyerlerle tamamlanıyor. Güzel bir stiletto ayakkabı ve portföy çanta ile kombinleyebileceğin bu seçenek sayesinde senden daha havalısı olmayacak!

Sen henüz karar vermemiş olabilirsin ama belki de nikahında giyeceğin elbiseyi ben falında görürüm ve karar vermene yardımcı olurum. Gel, falına bakayım!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.