Karakter analizi açısından oldukça mühim olan, hatta sana hayatta gitmen gereken yol, törpülemen gereken zayıf noktaların, üzerine daha çok düşmen gereken güçlü yanların hakkında bilgi veren Pin Kodu’na daha yakından bakmaya ne dersin?

Doğum tarihin, taşıdığın kişilik özellikleri bakımından önemli. Evet, Güneş burcun doğduğun güne göre belirleniyor ama ben bugün sana doğum tarihin sayesinde hesaplanan bambaşka bir şeyden bahsedeceğim: Pin Kodu! Karakter analizi açısından oldukça mühim olan, hatta sana hayatta gitmen gereken yol, törpülemen gereken zayıf noktaların, üzerine daha çok düşmen gereken güçlü yanların hakkında bilgi veren Pin Kodu’na daha yakından bakmaya ne dersin?

Pin Kodu Nedir?

Pin Kodu, gün-ay-yıl şeklindeki doğum tarihinde bulunan sayıların farklı bir yöntemle toplanmasından elde edilen ve senin hakkında bilgi veren bir tür sembol dilidir. Bunu astrolojiyle bağdaştırabilirsin. Nasıl ki astroloji haritası analizi yaparken gezegenler ve burçlar gibi unsurlardan yararlanılarak yorumlama yapılıyorsa, Pin Kodu’nda da rakamlar doğrultusunda bir analiz yapılıyor. Bu arada laf astrolojiden açılmışken eğer astrolojiye meraklıysan “Astrolojinin Derinliklerine Doğru: Doğum Haritası Nedir, Nasıl Bakılır?” yazıma da göz atmanı öneririm.

Pin Kodu Hesaplama Nasıl Yapılır?

Pin Kodu hesaplaması yapabilmek için sadece doğum tarihine ihtiyaç var. Şimdi, doğum tarihine göre karakter analizi yapmanı sağlayacak Pin Kodu’nu çıkarmak için izlemen gereken yolu örnekle anlatacağım.

14.11.1995 doğumlu birinin Pin Kod hesaplamasını yapacağımızı var sayalım.

  • Öncelikle yapman gereken; doğum gününün, doğum ayının ve doğum yılının rakamlarını ayrı ayrı toplamak. Böylece Pin Kodu’nun üç hanesini bulmuş olacaksın. Bu arada eğer toplama işleminde iki basamaklı bir sayı elde edersen o rakamları da toplayıp tek basamaklı bir sayı elde etmelisin.

1 + 4 = 5 (Pin Kodu’nun 1. hanesi)

1 + 1 = 2 (Pin Kodu’nun 2. hanesi)

1 + 9 + 9 + 5 = 24 

İki basamaklı sayıyı bir kez daha toplayacağız. 2 + 4 = 6 (Pin Kodu’nun 3. hanesi)

  • 4. haneye gelecek rakamı bulmak için ilk üç hanedeki sayıları toplamalısın.

5 + 2 + 6 = 13

Tek basamaklı sayı elde etmek için yeniden toplama işlemi yapacağız. 1 + 3 = 4 (Pin Kodu’nun 4. hanesi)

  • 5. haneyi bulmak için 1. ve 4. hanedeki rakamları toplamalısın.

5 + 4 = 9 (Pin Kodu’nun 5. hanesi)

  • Son durumda elde ettiğimiz ilk satır şöyle olacak:

5 2 6 4 9

  • Ardından bir alt satıra geçip 1. ve 2. haneyi toplamalı ve bulduğun sonucu alt satıra yazmalısın.

5 + 2 = 7 (Pin Kodu’nun 6. hanesi)

  • Yine alt satırda 2. hane ile 3. haneyi toplayıp bulduğun sayıyı not düşmelisin.

2 + 6 = 8 (Pin Kodu’nun 7. hanesi)

  • 3. satıra geçip 6. ve 7. hanenin rakamlarını toplamalısın.

7 + 8 = 15 Tek basamaklı sayıya düşürmek için yeniden işlem yapmalısın. 1 + 5 = 6 (Pin Kodu’nun 8. hanesi)

  • Tüm bu hesaplamalar sonrasında elde edeceğin tablo şuna benzer olmalı:

5 2 6 4 9

 7 8

  6

Kişilik Pin Kodu Anlamları Nedir? Pin Kodu Yorumlama Nasıl Yapılır?

Doğum tarihin doğrultusunda Pin Kodu’nu hesapladın. Şimdi sırada Pin Kodu kişilik analizi yapmak var. Bu analiz, Pin Kodu haneleri ve o hanelerde bulunan rakamlar doğrultusunda yapılıyor. Her hane farklı bir konuyu ifade ederken o hanede var olan sayı, konu hakkında nasıl özelliklere sahip olduğunu belirtiyor. Hanelerin ne ifade ettiğini keşfetmek ister misin?

1. Hane: Dışarıdan nasıl göründüğünün bilgisini veriyor.

2. Hane: Sosyal çevrende nasıl algılandığını belirtiyor. Ayrıca ses tonunun oluşturduğu algı da 2. hanedeki rakamla ilgili.

3. Hane: Dünyada nasıl var olmak istediğin, meslek seçimin ve insanları algılayış biçimin hakkında detay sunuyor. 

4. Hane: İş yapma biçimini gösteriyor.

5. Hane: Öğrenilmesi gereken hayat dersleri hakkında bilgi veriyor.

6. Hane: İçsel benliği ifade ediyor. Kendini nasıl gördüğün bu hanede yer alan sayı ile ilgili.

7. Hane: Beklenmedik durumlarla karşılaştığında nasıl tepki vereceğin hakkında öngörüde bulunuyor.

8. Hane: Eyleme geçme tarzın hakkında bilgi sunuyor.

Bir hanede yer alan her sayı farklı kişilik özelliklerini ifade ediyor. Elbette her sayının güçlü yanları olduğu kadar zayıf yanları da var.

Örneğin; 1. hanende 1 rakamı varsa bu senin lider, sorumluluk sahibi, öz güvenli ve insanları baskı altında hissettiren bir yansıman olduğunu gösteriyor. Eğer 1. hanende 6 varsa dost canlısı, yumuşak görünümlü, iyimser, samimi ama bazı zamanlarda da içe dönük biri olduğun manasına geliyor. Tahmin edebileceğin gibi Pin Kodu’ndaki hanelerde yer alan sayıların anlamları oldukça uzun ve detaylı bir konu. Belki bir başka yazımın konusu olur, ne dersin?

“Eşim bebek istemiyor, nasıl ikna edebilirim?” soruna en içten şekilde cevap verdim. Gel sana

Pin Kodu sayesinde merak ettiğin ve yönlendirilmeye ihtiyaç duyduğun pek çok konuda bilgi alman mümkün. Mesela Pin Kodu’na göre meslek seçebilir ya da Pin Kodu ilişki uyumu hesaplama ile sevgilinle arandaki uyumu keşfedebilirsin. Tam da bu noktada Pin Kodu yorumlamanın uzmanlık isteyen bir alan olduğunu hatırlatmak isterim.

Eğer sevgilinle, eşinle olan uyumunu merak ediyorsan bunun için burçlardan da yararlanabilirsin. Burçlarınız doğrultusunda yapacağım “Uyum Testi” için seni Kaave’ye bekliyorum! Kahve falı baktırmak istersen de 100 kredilik Kaave kupon kodunu aldığında 50 krediyi de ben sana hediye ediyorum. Haydi, hemen kahveni iç ve bana yolla, sizi nelerin beklediğini anlatayım.

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.