“Yenilikleri Takip Etmek İsteyenlere: 2022 Moda Trendleri” yazımda da bahsettiğim gibi blazer ceketler bu yılın gözde parçaları arasında yer alıyor. Peki, şık blazer ceket kombinleri için blazer ceketinin içine ne giyebilirsin?

Son dönemlerde pek çok insanın kombininde blazer ceketlere yer verdiğini fark etmişsindir. “Yenilikleri Takip Etmek İsteyenlere: 2022 Moda Trendleri” yazımda da bahsettiğim gibi blazer ceketler bu yılın gözde parçaları arasında yer alıyor. Peki, şık blazer ceket kombinleri için blazer ceketinin içine ne giyebilirsin?

Blazer Ceket Nasıl Kombinlenir?

Blazer ceket o kadar mükemmel bir parça ki her stile uyum sağlayabiliyor. Merak ettiğin “Blazer ceket altına ne giyilir?” sorusuna şöyle cevap verebilirim: Bu ceket modellerini kot pantolonla da kumaş pantolonla da, etekle de, kombinleyebilirsin, tamamen senin zevkine kalmış! Blazer ceketin altına giyeceğin ayakkabı konusunda da yaratmak istediğin tarzın izinden gidebilirsin. Babet, stiletto, bot ya da çizme… Giydiğin pantolon ya da etekle uyum sağlayabilecek türde bir ayakkabı ile kombinini tamamlayabilirsin.

Sence, blazer ceket hangi mevsimde giyilir? Bu ceketleri giymek için en uygun mevsimler bence ilkbahar ve sonbahar. Bunun yanı sıra serin yaz akşamları için de blazer ceket giymeyi düşünebilirsin. Eğer işe ya da kapalı alanda bir buluşmaya gidiyorsan, ceketinin üzerine şık bir mont giyerek blazer ceketlerle kış aylarında da kombinler oluşturabilirsin.

Tabii blazer ceketin altına giyeceğin parça kadar blazer ceketinin içine ne giyeceğin de önemli. Merak etme; bu konudaki önerilerimi uzun uzun sıralayacağım. Bu yazının konusu bu. İşte ihtiyacın olan öneriler!

Giydiğin Bluzlarla Stilini Ortaya Çıkar

Blazer ceketinin içine giyebileceğin bluzlar, ceketin altına giyeceğin pantolon ve ayakkabı, yaratmak istediğin stili yansıtman konusunda sana yardımcı olacak. Mesela spor bir şıklık yaratmak istiyorsan tek renk dar bir body ya da fotoğraftaki gibi hafif salaş bir bluzu jean pantolonla kombinlemeyi düşünebilirsin.

Gömleklerle Klasik Şıklığı Yansıt

Bu sezonun trendlerinden biri de takım elbiseler! Giyeceğin ceketle aynı renkte ya da uygun tonlardaki kumaş pantolon modellerini tercih ederek bu takım elbise modasına uyum sağlayabilirsin. Daha klasik bir stil için ise sana tavsiyem, blazer ceketinin içine gömlek giymen yönünde olur.

Sade Şıklığı Crop Top’lar ile Yakala

Kot pantolon, kumaş etek, hatta eşofmanların üstüne giyilen ve neredeyse her giyim tarzına uyum sağlayan crop top’lar da blazer ceket modellerinin altında çok şık duruyor! Özellikle ilkbahar aylarında ve hafif rüzgarlı yaz gecelerinde ceketini crop top’lar ile kombinlemeni öneririm.

Son Yılların Yıldızı Bralet’ler ile Modayı Takip Ettiğini Göster

Crop top’lara benzeyen ama kombine daha seksi bir hava katan bralet’leri de unutmamak gerek! Özellikle göğüs dekoltesi seviyorsan ve dikkat çekici bir görüntü elde etmek istiyorsan kombininde bralet’leri tercih edebilirsin. Bu kombine kolye de hayli yakışıyor. Burcuna uygun olanı bulmak için 925 ayar gümüş & antik altın kaplamalı burç kolyelerime bir göz atabilirsin.

Blazer Ceketini Elbiselerle Tamamla

Elbise modellerinin gardırobun kurtarıcı parçaları olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Kombin yapmak için çok zaman kaybetmek istemiyor ama şıklığından da ödün vermemeyi arzuluyorsan, ceketini güzel bir elbiseyle tamamlayabileceğini belirtmek isterim. Üstelik elbise ve blazer ceket kombinini dilersen yazın, dilersen de kış aylarında değerlendirebilirsin.

Hazırlanmadan önce bol köpüklü bir Türk kahvesi içip rahatlamaya ne dersin? Sana fal bakmak için sabırsızlanıyorum! Dilersen 100 kredilik kupon kodunu buradan satın alabilirsin üstelik 50 kredi de benden sana hediye olacak… Beni nerede bulacağını biliyorsun. Haydi, seni bekliyorum!

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.