Hepimiz zaman zaman bizi çok etkileyen ve anlamını merak ettiğimiz rüyalar görebiliyoruz. Sen de gördüğün rüyayı yorumlamak ya da birine yorumlatmak istiyorsan bu yazımı okumanı tavsiye ederim. Çünkü bir rüyayı yorumlamak oldukça hassas bir iştir. Şimdi seni daha fazla meraklandırmadan “Rüya nasıl yorumlanmalı?” sorusunu cevaplamaya çalışacağım.

Kötü Rüya Gördüysen: Bunu Anlatmamak En İyisi

Seni korkutan, mutsuz eden kötü tür rüyalar gördüysen bunlar negatif enerjiye neden olabilir. Bu rüyaları anlatmak ya da rüya tabirinden anlamlarına bakmak ise negatif enerjinin artmasına yol açabilir. İşte tam da bu yüzden sana tavsiyem, kötü rüya gördüğün zamanlarda kimseye anlatmaman, hatta bu rüyanın anlamına rüya tabirlerinden de bakmaman yönünde olacaktır. 

Elbette gördüğün olumsuz rüyanın ardından negatif enerjiden kurtulabilmek için kendini arındırmanı da tavsiye ederim! “Negatif Enerjiyi Üzerinden At: Kötü Rüya Görünce Ne Yapmalı?” yazımda da anlattığım gibi, musluğu açarak rüyanı suya anlatmak yapabileceğin ilk olumlu şeylerden biri olabilir. Ayrıca ada çayı ya da tütsü yakarak da hem evinin enerjisini hem de kendi enerjini yükseltebilirsin.

Doğru Analizin Püf Noktası: Rüyalarını Eksiksiz Bir Şekilde Aktar

Gördüğün rüyanın içeriği ister kötü ister iyi olsun, uyandığında tüm detaylarını hatırladığın ama aradan zaman geçince ya da yeniden uyuyup uyanınca bir kısmını unuttuğun rüyalar olabilir. 

Eğer ki gördüğün rüyanın doğru şekilde analiz edilmesini istiyorsan, ilk olarak sana tavsiyem bir bölümünü unuttuğun rüyaları anlatmaman olacaktır. Çünkü rüyanda gördüğün her detay çok önemlidir ve her birinin bir anlamı bulunmaktadır. Eksik anlatılan rüyalarda istemeyerek de olsa atladığın her imge ve detay, rüyanın yanlış yorumlanmasına neden olabilir. Bu durum da senin yanlış yönlendirilmen anlamına gelebilir.

Peki, ne yapabilirsin? Dediğim gibi, eğer uyandığında rüyanı tam olarak hatırlamıyorsan rüyanı yorumlamaman ya da başkasına aktarmaman sana verebileceğim en doğru tavsiyelerden biri olacaktır. Rüyalarını unutmamak için ise uyandığında onları yazılı şekilde not almanı veya ses kaydı yapmanı önerebilirim.

Rüyan Kadar Yorumu da Önemli: Rüyalarını Doğru Kişiye Analiz Ettir

Rüyada görülen imgeler ve detaylar hakkında bilgisi olmayan ya da gördüklerinin konusunu net bir şekilde analiz edemeyen biri rüyanı da eksik veya yanlış bir şekilde yorumlayabilir. Bu sebeple rüyanı anlatacağın kişinin analiz kabiliyetinin olmasına ve rüyada görülen nesnel ya da öznel şeylerin anlamlarını bilmesine dikkat etmeni tavsiye ederim.

Bununla birlikte rüyaların olabildiğince hayra yorulması çok önemlidir. Bu sebepten dolayı da kötü yorumlarda bulunma ihtimali olan ve negatif enerji barındıran kişilere rüyanı anlatmamanı öneririm.

Eğer rüyanda gördüklerini kendin yorumlamak ve rüya yorumlama konusunda kendini geliştirmek istersen aşağıdaki yazılarım sana yardımcı olabilir! Okumanı tavsiye ederim!

Rüyada En Çok Görülen Hayvanlar ve Anlamları

Evlilik, Bebek, Zenginlik ve Daha Fazlası: Hangi Rüya Neye İşarettir?

Yüzmek, Ölüm, Kovalanmak ve Daha Fazlası: En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları

Rüya yorumlarken nelere dikkat edilmeli, anlattım. Eğer gördüğün bir rüyadan çok etkilendiysen ama tam hatırlayamıyorsan ve gelecekte de seni nelerin beklediğini merak ediyorsan benim de senin hakkında söyleyeceklerim var! 

Kahveni hazırla, güzel bir kahve fincanına koy, falını kapa! 

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.