Yeni bir mevsim, yeni bir enerji… Eğer sen de şıklığına önem veriyor ve 2024 kışının enerjisini gardırobuna da yansıtmak istiyorsan bu yazım tam sana göre! Çünkü şimdi şıklığına şıklık katacak, en dikkat çeken 2024 kış trendlerini senin için sıralamaya başlıyorum!

Bu Sezon Gardıroplarda Ceketten Daha Fazlasına Yer Var: Deri Giysiler

Yıllar geçse de ilkbahar ve sonbahar aylarının kurtarıcısı olan deri ceketlerin yerinin değişmediği olası bir gerçek. Fakat 2024 kış sezonunun öne çıkan trendleri arasında sadece deri ceketler değil; deri etekler, pantolonlar, çizmeler de var. Ayrıca deri giysilerin, kışın bir başka trendi olan Gotik stili de yansıtacağını belirtmeden geçmek istemem!

Işıltısıyla Dikkat Çekmek İsteyenlere: Metalik Giysiler

2024 kış kadın modası oldukça dikkat çekici ve metalik parçaların ön plana çıkması da bunun kanıtlarından biri! Özellikle gümüş rengi pantolonlar, ayakkabılar ve body’lere gardırobunda yer vermeni önerebilirim. Eğer metalik renklerle daha cesur kombinler oluşturmak istiyorsan gece elbiselerini seçerken de bu trendin izinden gidebilirsin!

Metalik parçalarla yaptığın kombinini gümüş ve antik altın kaplama bir takı ile tamamlamak istersen burç kolyelerimin sana çok yakışacağını ve şıklığına şıklık katacağını söyleyebilirim.

Her Tarza Uyum Sağlayan Bir Parça: Oversize Blazer Ceketler

İster kot pantolonun üzerine giy, ister kumaş bir pantolon ya da etekle kombinleyip daha klasik bir stil yakala… Her stile uyum sağlayan blazer ceketler bu sezon trendlerinde de vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Özellikle oversize ve vatkalı alternatiflerle daha sık karşılaşacağımızı da belirtmek isterim.

Bu arada blazer ceketleri nasıl kombinleyeceğin konusunda aklında soru işaretleri varsa “Modaya Ayak Uydur: Blazer Ceket İçine Ne Giyilir?” yazımı da okumanı tavsiye ediyorum.

Kışa Damgasını Vuracak: Oversize Kazaklar ve Kazak Elbiseler

Kış mevsiminde en çok tercih edilen giysilerden biri de hiç kuşkusuz ki kazaklar! 2023 sonbahar-2024 kış sezonunda ise kazaklar elbise formunda da sıklıkla karşımıza çıkacak; benden söylemesi.

Rahatlığına Önem Verenlere: Eşofman Takımları

Spor şıklığı seviyorsan ve rahatından ödün vermek istemiyorsan sana güzel bir haberim var: Bu sezon eşofman takımları çok moda! Özellikle oversize modelleri tercih ederek hem sezon trendlerini takip etmiş olur, hem de rahat-şık bir görünüme kavuşabilirsin.

Kombinlerini Trendler Işığında Tamamlamak İsteyenlere: Geniş Atkılar

Tek renkli, ekose veya büyük çiçek desenli… Zevkine, tarzına ve elbette kombinine uygun olan atkılar ya da şallarla görünümünü tamamlayabilirsin. Fakat bu sezon sana özellikle önerebileceğim şey geniş atkılar! 

Etek, Şort ve Elbiseler İçin Sezonun Olmazsa Olmazı: Renkli Külotlu Çoraplar

Eğer tüm gözlerin üzerinde olacağı bir kombin oluşturmak istiyorsan bu trendi kesinlikle es geçmemeni tavsiye ederim. Kırmızı, mavi, turuncu gibi renklerdeki külotlu çorapları elbise, şort ya da eteklerin altına giymek 2024 kışının en dikkat çekici trendlerinden biri!

Sezonun En Popüler Rengini Unutmamak Lazım: Koyu Kırmızı

2023 yaz aylarına damgasını vuran pembe, yerini koyu kırmızıya bırakıyor! 2024 kış moda renklerinden biri olan koyu kırmızıyı siyah, lacivert, bej, toprak tonları ya da metalik parçalarla kombinleyebilirsin.

Artık 2024 kış modası hakkında edindiğin bilgiler sayesinde trendleri uygulayabileceğin ve şıklığınla göz dolduracağın kombinler oluşturabilirsin. Bu arada dışarı çıkarken keyifli bir şekilde hazırlanmadan olmaz! Haydi kendine köpüklü bir Türk kahvesi yap, ben de sonrasında sana bir fal bakayım

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.