Eğer şimdiye kadar mom jean modellerine gardırobunda yer vermediysen veya mom jean pantolon nasıl giyilir merak ediyorsan, mom jean nasıl kombinlenir, senin için anlatmaya başlıyorum!

Spor şıklıktan hoşlanıyorsan, “Kot pantolon benim vazgeçilmezim.” diyorsan, son yılların oldukça popüler ve bir o kadar rahat modeli mom jean ile büyük ihtimal tanışmışsın ya da adını duymuşsundur. Eğer şimdiye kadar mom jean modellerine gardırobunda yer vermediysen veya mom jean pantolon nasıl giyilir merak ediyorsan, mom jean nasıl kombinlenir, senin için anlatmaya başlıyorum!

Mom Jean Nedir?

Öncelikle mom jean’in ne olduğunu anlatarak başlayalım. Mom jean pantolon modeli yüksek bel, beli oturan, bol bir kot pantolon modeli. Belden itibaren bol bir kesime sahip olan mom jean kot pantolonların paçaları ise genellikle bilek hizasında bitiyor. Bu arada mavi tonları, siyah, beyaz gibi farklı renk mom jean’ler bulabileceğini de belirtmeden geçmeyeyim. Ayrıca asi bir imaj yaratmaya çalışıyorsan yırtık modeller de oldukça şık duruyor benden söylemesi!

Gelelim “Mom jean nasıl giyilir?” sorusunun cevabına! Bu pantolonu kombinlerken hiç zorlanmayacağını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim çünkü uymadığı bir şey neredeyse yok! Sade bir şıklıktan yanaysan sana önerim, mom jean’i bir tişört, sweatshirt ya da kazakla kombinlemen olur!

Eğer mevsim yazsa bu pantolonu bir crop top ile buluşturabilirsin. Mom jean ve crop top’u kombinleme fikri hoşuna gittiyse kış aylarında da crop top’ın üzerine şık ve dökümlü bir hırka giyebilirsin. 925 Ayar Gümüş & Antik Altın Kaplamalı burç kolyelerimden birini seçerek kombinini şık bir şekilde tamamlayabilirsin.

Mevsim geçişlerindeysek ve “Yüksek bel mom jean üstüne ne giyilir?” sorusunun yanıtını arıyorsan, sana önerim deri ceketleri değerlendirmen! Deri ceketinin içerisine dilersen dar bir tişört ya da bluz tercih edebilirsin.

Biliyorsun kot pantolonun üzerine kot ceket giymek son yılların gözde, çokça tercih edilen trendlerinden biri. Sen de modaya ayak uydurup pantolonu, güzel bir kot ceketle tamamlayabilirsin. Eğer bu öneriyi uygulamak istiyorsan ceketinin içine, crop top gibi dar bir şey giydiğine emin ol. Yoksa kombinin gereksiz salaş durabilir ve bu seni hayal ettiğin şıklıktan uzaklaştırabilir.

Kış mevsiminde ise göbeğini açıkta bırakacak kısa kazaklar ya da pantolonunun içine sokacağın hafif bol kazaklar değerlendirebileceğin önerilerden. Ayrıca uzun paltolar da mom jean’lerle müthiş duruyor!

Peki, mom jean altına ne giyilir? Cevap çok net: Sen ne istersen! Mom jean’i spor ayakkabılar ile tamamlamak en çok tercih edileni olsa da, istersen babetle istersen postalla da bu pantolonu kombinleyebilirsin.

Daha şık görünmek istiyorsan da sana önerim topuklu ayakkabı! Deri ceket ya da şifon bir gömlekle oluşturacağın bir kombin çok dikkat çekecek, söylemedi deme!

Yapabileceğin mom jean kombinlerini sıraladım; şimdi şıklığını konuşturma vakti! Evden çıkmadan önce güzel bir kahve keyfi yapmayı ve falını da yollamayı ihmal etme. Öncesinde 100 kredilik Kaave kupon kodunu al, 50 kredisi de benden sana hediye olsun. Beni nerede bulacağını biliyorsun! 

Kaave Android uygulaması için tıkla.

Kaave iOS uygulaması için tıkla.